fbpx

Doneer aan vzw T-Dogs

Een glimlach door de knuffel van een hond

Vzw T-Dogs maakt het voor bewoners van zorginstellingen mogelijk om kosteloos te genieten van de warmte en genegenheid van een hond. Het is wetenschappelijk bewezen dat de aanwezigheid van een hond een therapeutische werking heeft, daarom is jouw steun erg belangrijk.

Dankzij jullie donaties kunnen onze vrijwilligers met hun viervoeters kosteloos een knuffelbezoekje brengen aan woon- en zorgcentra, instellingen voor personen met een handicap, een vereenzaamde buurman of -vrouw enz. Een warm moment waardoor hun dag niet meer stuk kan!

Doneer hier aan vzw T-Dogs

Bedrag

Over T-Dogs

T-Dogs is een vzw dat werd opgericht in december 2014 onder de naam vzw Clinidogs. Omdat wij veel meer plaatsen bezoeken dan ‘clinics’, hebben we gekozen voor een allesomvattende naam voor onze dynamische vereniging: Therapy Dogs of kortweg T-Dogs.

Vandaag is de vzw reeds 6 jaar actief dankzij een enthousiast team van vrijwilligers met hun trouwe honden. Samen hebben we al ontelbare glimlachen kunnen toveren op het gezicht van mensen uit allerlei zorgvoorzieningen, zoals intellingen voor personen met een handicap, rusthuizen en revalidatiecentra, en bij mensen thuis.

De beste remedie tegen vereenzaming. En daar doen we het voor!