fbpx

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Dankzij onze vrijwilligers en hun honden kunnen wij steeds opnieuw mensen gelukkig maken met de warmte, genegenheid en een knuffel van een hond. Een lach, daar doen we het voor!

Samen toverden wij ontelbare glimlachen tevoorschijn, deelden we liefde en leed, luisterden we naar fantastische levensverhalen, knuffelden onze T-dogs eenzaamheid weg en deden onze T-dogs ontelbare manoevers om dementie en alzheimer te bestrijden.

Word vrijwilliger! Contacteer ons.

Onze honden

Onze organisatie valt en staat met onze toegewijde vrijwilligers en hun viervoeters. Dankzij hun engagement met hun warme en lieve T-Dog, toveren we telkens een glimlach op de gezichten tijdens een bezoekje. Zij zijn de hoekstenen waarop wij verder kunnen bouwen én groeien.

Heel wat T-Dogs, van allerlei rassen, groot en klein met diverse karakters, maken reeds deel uit van ons team! Een rustige rakker dat het graag kalm aanpakt, een speelvogel dat altijd bereid is om een balletje terug te brengen, de vrolijke sporter die steeds paraat staat voor een wandelingetje, een wellnessfan die geniet van een deugddoende borstelmoment, een gezellig onderonsje op de schoot met een sereen aaimoment of de slimste hond ter wereld die graag bij kinderen op school meeleest in de klas.

De potentiële T-Dogs worden steeds gescreend en goedgekeurd vooraleer ze ons team mogen versterken. Hierbij staat de veiligheid en hygiëne steeds centraal voor iedereen.

Een absolute must: de hond moet het in de eerste plaats ook zelf leuk vinden!

T-dogs zoekt vrijwilligers

Heb je wat extra vrije tijd? En een schat van een hond? Heb je bovendien een warm hart voor mens en dier? Dan ben jij misschien de geknipte persoon om ons T-Dogteam te versterken!

T-Dogs is steeds op zoek naar vrijwilligers die met hun trouwe viervoeter deel wensen te nemen aan dit hartverwarmende project!

Onze T-Dogs zijn lief, aaibaar, sociaal en verzorgd. Een absolute vereiste is dat de hond zeer goed luistert. Een gehoorzaamheidsbrevet is een pluspunt, maar zeker niet noodzakelijk.

Graag maken wij eerst kennis met jullie. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van jou én je trouwe viervoeter. Indien je over een rijbewijs beschikt of de mogelijkheid om jezelf te verplaatsen, dan is dat zeker een pluspunt.

Bovendien zijn wij ook steeds op zoek naar enthousiastelingen of creatieve duizendpoten die graag hun steentje willen bijdragen. Een leuke babbel voor onze partneractiviteiten en evenementen, een vlotte pen, een organisatorisch talent op kantoor, een fan van mooie foto’s… We horen graag van je!

Geïnteresseerd? Aarzel niet ons te contacteren!

“Wij hebben deze namiddag nog nagenoten, het geeft een warm gevoel dat je mensen gelukkig kan maken, dat is de drijfveer! Dankjewel ook voor de goede begeleiding, zo maken we samen een mooiere wereld.”

Anne-Rose en T-Dog Rani