fbpx

Doneer een knuffelsessie

Schenk een knuffelsessie

In 2021 wil Therapy Dogs 500 knuffelsessies organiseren én daar kun jij ons bij helpen! In tijden van corona komen stress en vereenzaming vaker voor, hierbij kan de aanwezigheid van een hond helpen. Onze vrijwilligers en hun T-Dogs brengen bezoekjes aan de bewoners van zorginstellingen die nood hebben aan die warmte. Doneer € 10 en schenk hen een knuffelsessie.

Vzw T-Dogs maakt het voor bewoners van zorginstellingen mogelijk om kosteloos te genieten van de warmte en genegenheid van een hond. Het is wetenschappelijk bewezen dat de aanwezigheid van een hond een therapeutische werking heeft, daarom is jouw steun erg belangrijk.

Doneer hier aan vzw T-Dogs

Bedrag

Over T-Dogs

T-Dogs is een vzw dat werd opgericht in december 2014 onder de naam vzw Clinidogs. Omdat wij veel meer plaatsen bezoeken dan ‘clinics’, hebben we gekozen voor een allesomvattende naam voor onze dynamische vereniging: Therapy Dogs of kortweg T-Dogs.

Vandaag is de vzw reeds meerdere jaren actief dankzij een enthousiast team van vrijwilligers met hun trouwe honden. Samen hebben we al ontelbare glimlachen kunnen toveren op het gezicht van mensen uit allerlei zorgvoorzieningen, zoals intellingen voor personen met een handicap, rusthuizen en revalidatiecentra, en bij mensen thuis.

De beste remedie tegen vereenzaming. En daar doen we het voor!

Het T-Dogs Team